Ne propustite: Taylor Swift objavila svoj sedmi album “Lover”!

Toliko je toga što Taylor Swift želi da kaže kroz muziku, naročito sada kada konačno poseduje album koji je napisala – njeno sedmo izdanje “Lover” oduševiće vas na poseban način Taylorinom iskrenošću i perfektnom produkcijom koja opet ne remeti emociju koju ćete jasno osetiti!

Taylor se već sinoć pobrinula da veče pred izlazak njenog sedmog albuma Swiftieji budu sa njom, pa je preko YouTubea organizovala i “Lover’s Lounge” gde se pola sata družila sa Swiftiejima širom sveta i otkrila im još pojedinosti o kojima ćemo vam takođe pričati danas na sajtu!

Tay je pola sata kasnije objavila i divan spot za naslovnu pesmu “Lover”, a negde u jutarnjim časovima po našem vremenu izašao je i kompletan album koji liči na Taylorin dnevnik osećanja, kao i svaki prethodni album, ali verujte nam na reč da u ovom izdanju nema skrivanja – Tay na samom kraju pesme poručuje “You are what you love”. Ako ste poslušali album, obavezno nam javite utiske!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Nije mogla da prećuti: Taylor Swift nimalo srećna zbog fotomontaže Miley Cyrus!

3 thoughts on “Ne propustite: Taylor Swift objavila svoj sedmi album “Lover”!

  1. Upravo sam odslušala ceo album i bez reči sam… Predivan je i svaka pesma je posebna. Ponosna sam na Tay <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.