Čudno: Lindsay Lohan molila Taylor Swift za pažnju u komentarima Instagram Livea!

Lindsay Lohan se pomalo čudno ponaša na društvenim mrežama, ali vrhunac čudnog dogodio se sinoć na Instagramu i taj momenat smo videli i mi dok smo gledali Taylor Swift uživo kako saopštava naziv svog novog albuma i sledećeg singla – Lindsay nije ostavljala Taylor na miru u komentarima i tražila joj je da joj odgovori!

Naime, Tay je sinoć u 23h po našem vremenu išla uživo na Instagramu, kada je otkrila da će se njen sedmi studijski album zvati „Lover“, i sve ovo je, naravno, probudilo buru među Swiftiejima i njen video je pogledalo više od 150 hiljada ljudi tada! To znači da su se komentari na Liveu samo nizali, ali kada komentar ostavi neko sa verifikovanim profilom, taj komentar obavezno izađe svima, pa smo svi videli da je Lindsay Lohan poslala brdo komentara, među kojima su i oni: „Trebalo bi da mi odgovoriš!“

Međutim, s obzirom da Tay nije odgovorila jer ovaj Live nije bio namenjen pitanjima i odgovorima, Lindsay se naljutila i nastavila je da je pritiska, a to je iznerviralo i Swiftieje koji su joj rekli da bi trebalo da se smiri, što je, sasvim slučajno, poruka njenog novog singla: „You Need To Calm Down“.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Neverovatna je: Taylor Swift oduševila Swiftieja na Instagramu, zatim došla u Englesku i donela mu poklon!

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.