Odlična poruka: Taylor Swift predstavlja novi singl „You Need To Calm Down“!

U vreme hejtovanja na internetu i konstantne negativne energije koja se širi među svima nama, Taylor Swift je u jednoj pesmi objedinila apsolutno sve što treba da čujete na tu temu – sinoć u Instagram Livestreamu Tay je potvrdila da se njen novi singl zove „You Need To Calm Down“ ili u prevodu „Treba da se smiriš“, a nekoliko sati kasnije izašla je i cela pesma!

Tay je u ovoj pesmi zaštitila i LGBTQ populaciju posvetivši im celu drugu strofu, u kojoj kaže da oni koji mrze ljude bez razloga treba da kontrolišu svoj bes jer on neće promeniti stvari, pa ni hejt na gej paradama neće učiniti ništa bolje!

Naravno, osim poruke za njih, Tay je obuhvatila i hejtere na društvenim mrežama, kao i kritičare koji porede nju i njene koleginice, pa pesmu zaključuje stihovima „Poredite sve ove devojke koje razbijaju, ali mi smo vas provalile, jer sada znamo da sve nosimo krune“ kaže Tay, i poručuje da bi pametnije bilo da se svi smire i prestanu sa hejtom. Spot će izaći u ponedeljak, a kako vam se dopada pesma?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Kids Choice Awards 2016: 1D izgubio od Fifth Harmonyja, Ari pobedila Sel i Taylor!

2 thoughts on “Odlična poruka: Taylor Swift predstavlja novi singl „You Need To Calm Down“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.