Nada sve jača: Nina Dobrev se vraća u “Vampirske dnevnike?”

Nina%20Dobrev%20-5

Iako se Nina Dobrev zvanično oprostila od serije “Vampirski dnevnici”, sad nam stižu informacije kako to baš i nije tako, te da će se ona vrati u sedmoj sezoni koja startuje na jesen!

Da možda ima neke istine u čitavoj priči potvrđuju slike na kojima Ninu vidimo u društvu svojih prijatelja iz serije, što fanovima daje nadu iako se mislilo da je njen lik umro na kraju šeste sezone. Ipak, pometnju je nedavno uneo Ian Somerhalder koji je fanovima u San Dijegu rekao: “Ona je još uvek s nama. Ona je kovčegu; spava” a onda je Paul Wesley dodao: “Likovi umiru a onda se vraćaju. Kao Isus!” Dodatno ohrabrenje fanovima pružila je i Candice Accola (Caroline u seriji) koja je iznela svoje mišljenje o trenutnoj situaciji u seriji. “Nikad ne znate koji likovi će otići, nikad ne znate koji od njih će se vratiti.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Emotivan oproštaj od Elene: Nina Dobrev naterala fanovima suze na oči! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.