Nina Dobrev nezadovoljna svojim statusom: I dalje moram da se borim za svaku ulogu!

Iako je već dosta dugo glumica i iza sebe ima veoma uspešnu seriju “Vampirski dnevnici”, Nina Dobrev u svom novom intervjuu priznaje da malo ko poštuje njen rad, zbog čega na svaku audiciju odlazi skoro kao da je početnica za koju niko nije čuo. Ipak, ona kaže da ne odustaje od posla koji toliko voli!

Upitana u intervjuu za magazin Story+Rain da li bi glumila u nekom superherojskom filmu, Nina je odgovorila, “Bila sam na audiciji za nekoliko njih. I dalje moram da se borim za svaku ulogu.” U prevodu, Nina je do sad svaki put odbijena! Na njenu sreću, ona je sad dobila ulogu u sitkomu “Fam” koji se prikazuju od januara ove godine.

“Ja uopšte nisam htela da radim ovako nešto, a shvatila sam i koliko malo znam o sitkomima”, priča ona. “Jako sam volela serije ‘Prijatelji’, ‘Will i Grace’ i ‘Seinfeld’ ali nikad ih nisam dublje posmatrala. Nisam ni znala da se to snima pred publikom! Nije ovo lako, ali oduvek sam volela izazove”, konstatuje Nina.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Nina Dobrev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Obećavamo fantastičan kraj": Nina Dobrev se definitivno vraća u "Dnevnike"?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.