Zato i nema srama: Kendall Jenner jako ljubomorna na Kylieno bogatstvo!

Zato i nema srama: Kendall Jenner jako ljubomorna Kylieno bogatstvo!

Kako se sve promenilo! Do pre nekoliko godina, od Kendall Jenner su svi očekivali da postane glavna zvezda čitave svoje familije zbog svoje prirodne lepote, dok je Kylie doživljavana kao ružno pače koje će zauvek ostati skrajnuto. Danas je situacija skroz drugačija, a mediji prenose da Kendall to teško podnosi.

Naime, dok je Kylie vredna čak 900 miliona dolara zahvaljujući ogromnom uspehu svog kozmetičkog brenda, Kendall vredi “samo” 50 miliona dolara, odnosno 18 puta manje. “Kendall ludi što ima samo delić od Kylienog bogatstva”, piše Radar Online. “Jaka je zavist između njih dve, nisu srećne jer su obe uspešne. Kylie voli to da natrlja na nos”, dodaje isti izvor.

Možda to objašnjava zašto se Kendall Jenner ponaša očajnički, toliko da je pre nekoliko dana bilo najavljeno kako ona ima dramatično saopštenje za javnost. Na kraju, ispostavilo se da ona govori samo o problemima sa bubuljicama i da sad promoviše kozmetiku brenda Proactiv, što će joj doneti još nekoliko miliona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hailey pala na detektoru laži zbog pitanja o Justinu Bieberu! (video)

5 thoughts on “Zato i nema srama: Kendall Jenner jako ljubomorna na Kylieno bogatstvo!

  1. Zavist cuda cini, ovo nisam ocekivala, malo je cak bezveze.
    Ne daju dobar primer drugima, Kendall posle prica nesto o samopouzdanju, to sve gubi smisao kada prizna da nema veru u sebe i ni trunku stida, pa prodala bi sve sto ima za pare samo da bude ko seka bogata

    1. Ali pogledaj na kakve su sve načine Kylie i ostale sestre došle do tih novaca.To je sramotno i nije normalno.Imaju skroz poremećenu obitelj ne zna se tko je tata,a tko je mama.Tako da ni one nisu mogle ispast nešto bolje od toga.

  2. Pa 50 miliona nije uopste malo. Treba da bude zahvalna,neki ljudi su zahvalni sto imaju za hleb,a ne ona za koju je malo reci da je bogata..razmazena je

  3. Ona vrijedi koliko više od nas normalnih ljudi?? Ona se smatra nevažnom tada?? Mi ne vrijedimo niti 2 milijuna!! 50 milijuna veliki je broj i neka bude sretna na to što ima

  4. Kendall bi trebala biti zahvalna zbog svega što ima u životu,ali da se mene pita Kylie je te novce dobila kako?Tako da se skidala i to je odvratno,ja prva bi se sramila imati takav kruh na stolu i to je kraj priče.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.