Nina Dobrev: Napustila sam „Vampirske dnevnike“ jer želim nešto više!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
12
Views:
295

Nina Dobrev stekla je svetsku slavu još 2009. godine kada je dobila ulogu Elene Gilbert u seriji „Vampirski dnevnici“. Nakon toliko godina, Nina se nije prijavila za ulogu u sedmoj sezoni i fanovi su ostali bez svoje omiljene junakinje, ali ona u novom editorijalu za Harper’s Bazaar potvrđuje da je odlazak bio njen izbor.

„To je bio plan od početka, ali plašila sam se odlaska“ započinje Nina pričajući o riziku koji je prihvatila. „Jednostavno moraš da se bojiš u ovoj situaciji, u fazonu ’šta ako više nikada ne nađem posao?’ i zato sam morala pet puta više da radim da sprečim takav scenario.“ Od 2015. godine imala je dve uloge na filmu i nekoliko gostujućih uloga, a sada ističe da je jako probirljiva kada su uloge u pitanju.

Nina je spremna da se pokaže u nečemu ozbiljnijem i to je čini još većim „probiračem“ – „Stvari koje želim da radim nisu uvek očekivane od mene. Ne želim više da glumim tinejdžerku, želim zrelu ulogu sa neverovatnom pričom i saradnicima, to je teško naći“ zaključuje ona. Nadamo se da ćemo uskoro videti Ninu u ulozi kakvu dugo očekuje!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Harper’s Bazaar

One thought on “Nina Dobrev: Napustila sam „Vampirske dnevnike“ jer želim nešto više!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.