Nina Dobrev: Napustila sam „Vampirske dnevnike“ jer želim nešto više!

Nina Dobrev stekla je svetsku slavu još 2009. godine kada je dobila ulogu Elene Gilbert u seriji „Vampirski dnevnici“. Nakon toliko godina, Nina se nije prijavila za ulogu u sedmoj sezoni i fanovi su ostali bez svoje omiljene junakinje, ali ona u novom editorijalu za Harper’s Bazaar potvrđuje da je odlazak bio njen izbor.

„To je bio plan od početka, ali plašila sam se odlaska“ započinje Nina pričajući o riziku koji je prihvatila. „Jednostavno moraš da se bojiš u ovoj situaciji, u fazonu ’šta ako više nikada ne nađem posao?’ i zato sam morala pet puta više da radim da sprečim takav scenario.“ Od 2015. godine imala je dve uloge na filmu i nekoliko gostujućih uloga, a sada ističe da je jako probirljiva kada su uloge u pitanju.

Nina je spremna da se pokaže u nečemu ozbiljnijem i to je čini još većim „probiračem“ – „Stvari koje želim da radim nisu uvek očekivane od mene. Ne želim više da glumim tinejdžerku, želim zrelu ulogu sa neverovatnom pričom i saradnicima, to je teško naći“ zaključuje ona. Nadamo se da ćemo uskoro videti Ninu u ulozi kakvu dugo očekuje!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Harper’s Bazaar

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Nina Dobrev ispunila želju devojčici koja je pobedila rak!

One thought on “Nina Dobrev: Napustila sam „Vampirske dnevnike“ jer želim nešto više!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.