Nova modna ikona: Sabrina Carpenter ozbiljno planira karijeru vezanu za modu!

Čuveni modni magazin Glamour Sabrinu Carpenter svetu je predstavio kao novu omiljenu modnu ikonu – ona to zaista postaje jer polako ali ozbiljno ulazi u svet mode!

Sabrina je tako izjavila da joj je izuzetno važno kakva će se predstaviti u svetu trendova, jer se takve stvari pamte. „Ljudi se uvek sećaju nečije karijere na osnovu stila koji je negovao“ kaže Sab, koja za svoje fanove uskoro predstavlja kolekciju koju je napravila za Aéropostale, što će ujedno biti tek prva kolekcija koju je dizajnirala, ako se ne računaju stvari koje prodaje fanovima na portalu.

Sa stilistom Jasonom Boldenom Sab već duže vreme pokušava da pronađe svoj izraz u stilovima, a i sama kaže da to nije lako. „Jako je teško imati poverenje u nekoga, toliko da vam on bira stvari koje vi nikada ne biste odabrali sami. Često rizikujem na tom polju, jer neke stvari meni ne stoje kao što stoje supermodelima. Jason je dobar u ovakvim izborima i u isto vreme mi pomaže da izađem iz zone komfora“ ispričala je ona o svom stilisti, s kojim je isprobala komade Missoni, Loewe, Nina Ricci, Off-White, Emilio Pucci, Balmain i druge.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Inspirativna izjava Sabrine Carpenter: Cilj mi je da ljude učinim srećnim!

5 thoughts on “Nova modna ikona: Sabrina Carpenter ozbiljno planira karijeru vezanu za modu!

  1. Nadam se da cemo Sabinu kolekciju moci videti i kod nas!!!!😊😋😍

  2. Famozo,kada ce u vašoj prodavnici da stigne album Sabrine Carpenter????😂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.