Sabrina Carpenter: Sanjam dan kad ću imati svoju modnu liniju!

13551653_167125573703200_2093955833_n

Sabrina Carpenter tek je napunila 17 godina a iako već ima lepu muzičku i filmsku karijeru, ona ističe da sanja o tome kako će ući i u svet mode!

“Moda zahteva kreativnost, što jako volim. Jako volim da crtam i pravim modne skečeve. Moda se stalno menja i stalno napreduje i pobeđuje samu sebe svakog dana. Volela bih to da istražim u budućnosti”, ističe ona. Sab ističe da joj je važno da svoje priče iznese u javnost i upravo tome služi njena muzika. “Nije poenta da svoje priče čuvamo za sebe. Ljudi prolaze kroz razne stvari a ako ne znaju kako da se nose sa njima, onda im je potrebno da podelite neko znanje sa njima.”

Sabrina ističe i da zaista uživa glumeći Mayu Hart u seriji “Girl Meets World”. “Ona je kompleksna ličnost, prošla je puno toga ali je divno ljusko biće. Jako je sigurna u sebe, brutalno je iskrena ali joj je stalo do ljudi. Svakog dana nešto novo naučim iz te uloge.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Spremne za šalu: Sabrina Carpenter i Sofia Carson snimaju skrivenu kameru na kanalu Disney XD!

5 thoughts on “Sabrina Carpenter: Sanjam dan kad ću imati svoju modnu liniju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.