Pogledajte kolekciju Sabrine Carpenter za brend Aéropostale!

Sabrina Carpenter svojim postignućima sada može da doda i modnu kolekciju koju je kreirala za popularan američki brend!

Sabrina je zaštitno lice Aéropostalea čija ciljna grupa su u najvećoj meri tinejdžeri, a u njihovom tržnom centru na Menhetnu Sab se pojavila i fotkala sa svojim modnim komadima! Sab je bila njihovo lice i za prazničnu kampanju, a njena kolekcija od 25 stvari biće dostupna od 8. aprila.

Sabrini je jako drago što je sarađivala sa ovim brendom jer će on biti dostupan svima! „I ja sam koristila stalno stvari iz Aéropostalea, a najdraže mi je što će kolekcija biti dostupna mojim fanovima jer su cene skroz prihvatljive“ kaže Sab. „Saradnja je bila odlična, kada sam videla nacrte nekih krpica ljudi su otvoreno sa mnom delili ideje“ zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Sabrina Carpenter: Toliko sam zauzeta da se čudim što uopšte stižem da posetim svoj zavičaj!

4 thoughts on “Pogledajte kolekciju Sabrine Carpenter za brend Aéropostale!

  1. Famozo,da li postoje neke sanse da se njena kolekcija pojavi i kod nas??!!!😋😂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.