Sabrina Carpenter o svojoj karijeri: Ovo je samo početak, imam mnogo ciljeva!

Koliko god da je Sabrina Carpenter postigla uspeha sa Disneyjem i svojom pop karijerom, ona i dalje tvrdi da je sve to samo početak, i da velike stvari tek stižu!

„Šta god da se dešava, i dalje imam osećaj da još uvek nisam postigla ono najvažnije u svojoj karijeri. Ovo je samo početak i nekako će uvek tako i biti, uvek imam nove ciljeve i mogu vam bukvalno pričati o listi stvari koje želim da uradim. Uzbuđena sam zbog onoga što sledi, i uvek ću se nadati da ću ovom svetu doneti nešto pozitivno“ priča Sabrina o svojim ciljevima, dodajući da joj je u ovom poslu najbitnije da predstavlja svetu stvari koje zaista oseća i koje su joj bliske.

Sabrina osim pevanja nastavlja i glumu, a film u kom ćemo je uskoro gledati je „The Hate U Give“, pa Sab kaže da će nastaviti da gleda filmska ostvarenja kao nešto veliko u karijeri. Kada je u pitanju fandom, Sab kaže da je on jedini razlog što ona koristi društvene mreže! „Jako su smešni i čine da se osećam kao da mogu da postavljam bilo kakve objave jer oni razumeju moj smisao za humor“ otkriva ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Veronika nam šalje kviz o Sabrini Carpenter!

2 thoughts on “Sabrina Carpenter o svojoj karijeri: Ovo je samo početak, imam mnogo ciljeva!

  1. Mislim da svaka zvijezda ima još više ciljeve.U redu je ako ih ne ostvariš Sab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.