Sabrina Carpenter o svojoj karijeri: Ovo je samo početak, imam mnogo ciljeva!

Koliko god da je Sabrina Carpenter postigla uspeha sa Disneyjem i svojom pop karijerom, ona i dalje tvrdi da je sve to samo početak, i da velike stvari tek stižu!

„Šta god da se dešava, i dalje imam osećaj da još uvek nisam postigla ono najvažnije u svojoj karijeri. Ovo je samo početak i nekako će uvek tako i biti, uvek imam nove ciljeve i mogu vam bukvalno pričati o listi stvari koje želim da uradim. Uzbuđena sam zbog onoga što sledi, i uvek ću se nadati da ću ovom svetu doneti nešto pozitivno“ priča Sabrina o svojim ciljevima, dodajući da joj je u ovom poslu najbitnije da predstavlja svetu stvari koje zaista oseća i koje su joj bliske.

Sabrina osim pevanja nastavlja i glumu, a film u kom ćemo je uskoro gledati je „The Hate U Give“, pa Sab kaže da će nastaviti da gleda filmska ostvarenja kao nešto veliko u karijeri. Kada je u pitanju fandom, Sab kaže da je on jedini razlog što ona koristi društvene mreže! „Jako su smešni i čine da se osećam kao da mogu da postavljam bilo kakve objave jer oni razumeju moj smisao za humor“ otkriva ona.

Pročitajte još  "Ne znam šta se dešava": Rowan i Sabrina zbunjene, Disney ukinuo "Girl Meets World"?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

2 thoughts on “Sabrina Carpenter o svojoj karijeri: Ovo je samo početak, imam mnogo ciljeva!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.