Sabrina Carpenter o svojoj karijeri: Ovo je samo početak, imam mnogo ciljeva!

Koliko god da je Sabrina Carpenter postigla uspeha sa Disneyjem i svojom pop karijerom, ona i dalje tvrdi da je sve to samo početak, i da velike stvari tek stižu!

„Šta god da se dešava, i dalje imam osećaj da još uvek nisam postigla ono najvažnije u svojoj karijeri. Ovo je samo početak i nekako će uvek tako i biti, uvek imam nove ciljeve i mogu vam bukvalno pričati o listi stvari koje želim da uradim. Uzbuđena sam zbog onoga što sledi, i uvek ću se nadati da ću ovom svetu doneti nešto pozitivno“ priča Sabrina o svojim ciljevima, dodajući da joj je u ovom poslu najbitnije da predstavlja svetu stvari koje zaista oseća i koje su joj bliske.

Sabrina osim pevanja nastavlja i glumu, a film u kom ćemo je uskoro gledati je „The Hate U Give“, pa Sab kaže da će nastaviti da gleda filmska ostvarenja kao nešto veliko u karijeri. Kada je u pitanju fandom, Sab kaže da je on jedini razlog što ona koristi društvene mreže! „Jako su smešni i čine da se osećam kao da mogu da postavljam bilo kakve objave jer oni razumeju moj smisao za humor“ otkriva ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  "Ne znam šta se dešava": Rowan i Sabrina zbunjene, Disney ukinuo "Girl Meets World"?

2 thoughts on “Sabrina Carpenter o svojoj karijeri: Ovo je samo početak, imam mnogo ciljeva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.