Sabrina Carpenter dobila ulogu u novoj komediji „So Close“!

Sabrina Carpenter dobila je još jednu ulogu što nam govori da definitivno ne napušta svet glume iako je prilično angažovana oko muzike!

Naime, Greg Malins sprema novu komediju „So Close“ i za nju je jedna od angažovanih zvezda i Sabrina Carpenter! Riley i Kyle glavni su junaci ove priče o dvoje romantičnih ljudi koji ne shvataju da su na ivici da završe sa pogrešnim ljudima, a glavnu stvar koju ne shvataju je da žive udaljeni par blokova jedno od drugog i da će postati srodne duše.

Sabrinina uloga ovde zove se Jessica, i ubedljivo je jedna od najzanimljivijih – ona voli svoje cimere Kylea i Sebastiana, a smešne stvari nisu joj strane, pa će stalno pričati čudne stvari koje joj padaju na pamet! Sabrina je napokon dobila nešto slobodnog vremena za ovaj projekat, nakon što je završila snimanje filma „The Hate U Give“, još jedne važne uloge u njenoj karijeri!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Sabrina Carpenter i Dove Cameron se pismima oprostile od Camerona Boycea

One thought on “Sabrina Carpenter dobila ulogu u novoj komediji „So Close“!

  1. Nadam se da ćemo imati prilike da gledamo tu komediju!!!!!😀😘😋

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.