Nisu u pravu: Besna rulja optužuje Arianu za rasizam (video)

Kao što često kažemo, danas je jako teško uraditi bilo šta a da se neko ne oseti uvređenim, a zvezde su naravno na posebnom udaru. Pitajte samo Arianu Grande koja je sad doživela da je znani i neznani vređaju i proglašavaju rasistom zbog videa koji je objavila na svom Instagram Storyju. Da je Ari sve ovo zabolelo, najbolje svedoči to što ga je ona ona ubrzo obrisala.

Kako prenosi irski The Sun, sve je počelo kad je Ari objavila video u društvu svog supruga, Daltona Gomeza i nekoliko prijatelja. Sve njih vidimo kako igraju indijanski ples, a Ari je u centru kruga, smeje se, peva i vrti parče odeće u vazduhu. Naravno, odmah su se javili dušebrižnici da je napadnu, pa iako nisu Indijanci, oni misle da ovo njih vređa.

“Ariana Grande sad vređa starosedeoce? Amerikanci dehumanizuju Indijance, ali zar ne treba to da se završi”, napisao je neko na Twitteru a druga osoba napala je arianatore koji su branili svoju ljubimicu. “Indijancima su rekli da ćute jer se bune protiv rasističkog ponašanja Ariane, to je zaista… vau.” Ima i onih koji bi totalno da je kanseluju, pa navode kako je ona već navodno pokazivala rasizam prema crncima i ljudima azijskog porekla.

Ono čega treba da bude sramota ljude koji je napadaju jeste sopstveno neznanje, pošto su Ari i društvo igrali popularnu Escape the Room igru, a ovaj ples predstavlja deo toga, i neophodan je kako bi oni mogli pobede! Naravoučenije svega je da ne treba nekog osuđivati na prvu loptu, kao i da je čitava cancel kultura totalno izmakla kontroli. Drugo, da vidite Arianu Grande u narodnoj nošnji iz vaše zemlje kako pritom igra kolo i učestvuje u lokalnim običajima, da li biste se osećali uvređenim ili biste bili oduševljeni? Zašto smo ubeđeni da bi njoj stizale samo pohvale?

Pročitajte još  Ne, glasine o Ariani, Srbiji i Hrvatskoj nisu tačne!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Nisu u pravu: Besna rulja optužuje Arianu za rasizam (video)

  1. Npr da obuće našu narodnu nošnju mi bi svi skakali od sreće i bili bi sretni ali ljudi u Americi su toliko osjetljiivi i svako se negdje nađe uvređen.Smeta im čak i kad neko ima ten.A ta cijela cancel kultura je glupost,eto neki balavci ce reci svima da ne trebaju vise da slusaju određenog pjevača,gadi mi se Gen Z.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.