Shawn Mendes: Drao sam se na Camillu, bojim se da ću joj nauditi

Veza Shawna Mendesa i Camile Cabello nije idealna kao što nam se čini. Zapravo, nijedna veza na svetu nije, jer svi imaju uspona i padova. To sad priznaje i Shawn koji kaže da je vikao na Camillu, i da se plašio da će učiniti i nešto gore od toga. Kako bi sprečio sebe da joj ne učini nešto nažao, on je zaključio da mu je možda najbolje da kaže šta se to desilo.

Kako prenosi E! News, Shawn je u podcastu Man Enough otkrio da se plaši kako postaje loš momak. “Počeo sam vičem na nju a ona mi je rekla, ‘Ne volim kad to radiš. Zašto vičeš? Posle toga sam počeo da se branim. Rekao sam joj da nisam vikao na nju, a to nije bila istina. Tad sam osetio da se ona smanjuje a da ja rastem, i pomislio sam u sebi da je ovo nešto najgore. Jako se bojim da ne postanem zla osoba. Bojim se da budem loš. Ne želim da budem loš.”

Shawn se ne šali, pa kaže da su njih dvoje razgovarali o tome. “Možda postoji nešto loše u meni i to moram da prihvatim. Ne mogu da izbegnem činjenicu da u meni postoji nešto mračno i da kad se to oslobodi, ostavi me da se osećam užasno.” Ipak, on kaže da ga Cam razume. “Ona me je tešila. Posle razgovora, oboje smo čitali knjige odvojeno, a onda sam joj prišao i rekao, ‘Bože, to je bilo nešto, i žao mi je zbog toga.” Nama se čini da je Shawn prestrog prema sebi!

Pročitajte još  Plastični hirurg veruje da je Camila Cabello išla pod nož!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.