Indijanac napao Arianu Grande: Odvratna si, sve nas vređaš!

Ariana Grande laka je meta zbog svoje popularnosti, a ovih dana ona je na udaru zbog besmislene priče da je rasista. Napadi na nju se nastavljaju a sad dolaze i od takozvanih fanova koji pokušavaju dodatno da je ponize i dele joj lekcije, sve uz mnogo patetike i želje da po svaku cenu skrenu pažnju na sebe.

Da podsetimo, sve je počelo kad je Ari objavila video u kome je vidimo kako u društvu svog supruga Daltona Gomeza i prijatelja imitira indijanski ples. Naravno, iste sekunde mnogi su je napali, a pre nego što su uopšte shvatili da je ovo bio samo deo igre u Escape Roomu. On podrazumeva da se izvede ovaj ritual kako bi dalje moglo da se napreduje, a sve je obična dečija igra, a ne želja da se neko uvredi.

Ipak, izvesni Steven Thompson-Oakes koji ima indijansko poreklo objavio je svoju sliku sa Ari valjda da bi dokazao da je fan, a onda se obrušio na nju dugim i prilično patetičnim saopštenjem. Tu ima svega, od priče o tome kako su Indijanci tokom istorije patili, kako još uvek čuvaju svoje tradicije kao i da Ariana Grande treba da se edukuje o svemu. Sve bi to zaista bilo u redu da ovde u pitanju nije nešto što je sam deo bezazlene igre, gde ničija namera nije bila da vređa nikog. Ovako, čini se da pojedinci jednostavno žele da skrenu pažnju na sebe svojim objavama. Ari se još uvek nije obratila javnosti, a ako se to desi, sigurni smo da će reći da ideja uopšte nije bila da se bilo ko ismeva.

Pročitajte još  Scooter Braun: Pete je uništavao Arianu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.