Ariana Grande potvrdila da ima dečka u spotu za “Stuck With U”!

Ovog jutra Ariana Grande i Justin Bieber predstavili su spot za svoj dugoočekivani duet “Stuck With U” u kome se pojavljuje tona zvezda! Ipak, nekako se najviše priča o Ariani i tome što je u videu možemo videti kako se grli i sprema da poljubi momka za kojeg se već mesecima sumnja da je joj je dečko!

Na samom kraju spota, Ari možemo videti u društvu Daltona Gomeza kako igraju u spavaćoj sobi, a sve se završava kad on njoj poljubi usne, što joj je izmamilo osmeh! Dalton se inače prodajom nekretnina u Los Anđelesu, a kako piše Daily Mail, mušterije su mu uglavnom velike zvezde, s obzirom da on prodaje kuće čija vrednost bez problema prolazi 10 miliona dolara! Zbog toga možda i ne čudi što je on “naleteo” na Arianu!

U videu u kojem se pojavljuju na desetine arianatora i beliebera, bilo je mesta i za brojne druge zvezde. Kad smo već kod ljubavi, tu su i Demi Lovato sa svojim dečkom Maxom Ehrichom, a njih dvoje vidimo obučene kao astronaute dok plešu ispred projekcije noćnog neba! Tu su naravno i Justin Bieber i njegova supruga Hailey koji se cmaču tokom čitavog videa, a od drugih zvezda, zapazili smo sestre Jenner, Gwyneth Paltrow, Ashtona Kutchera, Milu Kunis, Jaden Smith, Chance the Rapper i drugi!

Treba reći i da je ovaj spot sniman u humanitarne svrhe, odnosno da će sav novac od zarade biti upućen fondaciji koja brine o deci zaposlenih u zdravstvu, odnosno svih onih lekara i medicinskih sestara koji su na prvoj liniji fronta tokom pandemije korona virusa, a od kojih su se mnogi i zarazili usled nedostatka opreme. Video je lepo startovao, sa oko dva miliona pregleda za prvih pet sati, a mislimo da ne preterujemo i kad kažemo da je pesma odlična i da će biti popularna mnogo nakon što korona zauvek ode u zaborav!

Pročitajte još  Ljubica nam šalje kviz o pesmama Ariane Grande!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Ariana Grande potvrdila da ima dečka u spotu za “Stuck With U”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.