Bacimo pogled u novi život Ariane Grande i njenog muža Daltona Gomeza!

Ariana Grande i Dalton Gomez postepeno se navikavaju na svoj novi život kao mladenci. Prošlo je već mesec dana od njihovog venčanja, ali o ovom slavnom paru se još uvek svakodnevno piše. Jako su srećni zajedno, a izvor blizak njima nam otkriva da im je konačno laknulo i da su skroz opušteni nakon što su sklopili brak. Iako su na meti novinara nisu nimalo zabrinuti zbog toga i na vrhuncu su svoje sreće!

”Ariana i Dalton jako uživaju u svom bračnom životu. Ona je presrećna i izgleda da joj je konačno laknulo. Oseća se kao da ulazi u novo poglavlje svog života i jako je uzbuđena gde će je to dovesti. Pre nego što su se venčali oboje su mislili da neće moći da budu toliko otvoreni o svojoj vezi bez da im javnost i mediji budu nad glavama, ali sada vide da sve teče bez problema. Planiraju da putuju više zajedno i izgleda da su bliži više nego ikada.” rekao je izvor.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Veče puno suza i nade: Ariana Grande i prijatelji priredili najbolji i najhumaniji koncert godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.