Ništa od novog “Victoriousa”? Victoria Justice završila saradnju sa Nickelodeonom!

victorious_2

Victoria Justice najveći deo svoje slave duguje seriji “Victorious” koja je naglo prekinula da se prikazuju na Nickelodeonu. Iako je mnogo znakova da će se ona vratiti, Victoria je sad tu ideju dovela pod veliki znak pitanja!

Victoria ovih dana promoviše svoj mjuzikl “The Rocky Horror Picture Show” a opisujući svoju ulogu, ona je poručila, “Volim mog lika Janet Weiss jer on počinje kao naivan, čist i nevin. Onda svi prolazimo kroz mračnu i olujnu noć a ja u više od pola filma ostajemo samo u donjem vešu. Mislim da su moji dani na Nickelodeonu završeni! Sad imam 23 godine i vreme je da pokažem svoju seksi stranu.”

Da li je Vic ovo rekla potpuno ozbiljno teško je reći ali činjenica je da zaista nema puno vremena da se ekipa okupi i snimi još jednu sezonu ili makar film!

Autor: Famoza.net
Foto: Nickelodeon

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Victoria Justice se oglasila zbog navodnog vređanja Ari, zahvalila se na podršci iz Srbije!

7 thoughts on “Ništa od novog “Victoriousa”? Victoria Justice završila saradnju sa Nickelodeonom!

  1. Volela sam kada je Victoria Glumila na nickelodeon.Ali činjenica je činjenica.Šteta 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.