Potvrđeno: Victoria Justice ima novog dečka!

Victoria Justice ne samo da je ostvarila jednu od najvažnijih uloga svoje karijere snimajući “Rocky Horro Picture Show” ranije ove godine već je tamo upoznala i svog novog dečka, Reevea Carneya.

“Zajedno su već par meseci i ne trude se da to sakriju ali jednostavno ne vole puno da se pojavljuju u javnosti”, piše E! News. Ipak, oni su to učinili nedavno na zabavi koju je priredio Just Jared. “Došli su zajedno i ponašali su se kao par, držali su se za ruke i zajedno i fotkali”, stoji još u vesti o njihovoj vezi.

Victoria je inače objavila nekoliko fotki Reeva prethodnih meseci ali ga je tad uvek označavala kao svog kolegu i prijatelja! Victoria je pre Reeva bila u vezi sa modelom Piersonom Fodeom sa kojim je raskinula novembra 2015, nakon dve godine veze.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Victoria Justice

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šta se dogodilo sa Victoriom Justice? Sprema nove projekte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.