Victoria Justice razočarana uvredama zbog nove uloge: Ja sam i dalje devojka koju ste zavoleli na Nicku!

14719331_1107248792704910_1479106171745861632_n

Victoria Justice dobila je jednu od glavnih uloga u novoj verziji mjuziklu “Rocky Horror Picture Show” a kako ova uloga od nje zahteva da dobar deo scena provede samo u donjem vešu, mnogi joj upućuju uvrede!

“Za mane je ova uloga bila velika prilika, posebno kad pevam pesmu ‘Touch Me’. Volim tu pesmu i to je prvi momenat kad moj lik doživljava seksualno iskustvo. Bilo je zabavno to igrati”, objašnjava ona ali i dodaje da su mišljenja podeljena.

“Gledala sam neke od komentara, neki ljudi mi kažu ‘Bravo Victoria, jedva čekam da vidim ovo’ a ima onih koji mi kažu da sam drolja i vređaju me na razne načine. Ja sam bila u fazonu, ‘Dajte bre, ovo je samo uloga u filmu’. Fandom je najviše potresla Victorijina izjava da je završila sa ulogama na Nickelodeonu jer bi to značilo i da ništa neće biti od novog “Victoriousa”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Victoria Justice

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Victoria Justice: Planiram novi album, uskoro stižu prve pesme!

4 thoughts on “Victoria Justice razočarana uvredama zbog nove uloge: Ja sam i dalje devojka koju ste zavoleli na Nicku!

  1. Po mom mišljenju nije važno kakva je u Victoria u nekom filmu,seriji ili sceni.Važno je kakva je u pravom životu.Ja sam na strani Victorie ako želite da govorim Iskreno 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.