Victoria Justice otkriva svoju omiljenu epizodu “Victoriousa”: Nikad neću zaboraviti pesmu iz nje!

14726177_203137886756540_7362647137412186112_n

Victoria Justice nedavno je izjavila kako je za nju Nickelodeon prošlost, što je rastužilo sve koji su se nadali da će biti novog “Victoriousa”. Ipak, pevačica i glumica sad je govorila o seriji koja ju je proslavila i čak zapevala jednu od od pesama iz svoje omiljene epizode!

Upitana koja je to epizoda ostavila najjači utisak na nju, Vic je objasnila, “Volim epizodu u kojoj pevam ‘Freak the Freak Out’. Ona počinje tako što nosim zaista lošu šminku sa velikim nosem i izraslinama na licu i užasnu periku a onda se transformišem kad počnem da pevam pesmu. To je baš bilo zabavno.”

Ona je zatim otpevala i deo pesme pa je poručila, “Ti stihovi su urezani u mene do kraja mogu života. Nikad nih neću zaboraviti”. Da li ipak ima nade za “Victorious” u nekoj formi?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Victoria Justice

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Uvrede na račun uloge Ariane Grande u "Victorious": Zašto je Cat tako glupa?

One thought on “Victoria Justice otkriva svoju omiljenu epizodu “Victoriousa”: Nikad neću zaboraviti pesmu iz nje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.