Nina Dobrev vikend provela u bolnici kao hitan slučaj!

Nina Dobrev imala je krajnje neočekivan završetak vikenda jer je u nedelju uveče hitno prebačena u bolnicu, o čemu svedoči i prilično dramatična slika koju je napravila njena drugarica Julianne Hough. Na sreću, izgleda da je Nina prošla bez posledica, a tome šta joj se desilo tek je u utorak izvestila svoje fanove.

Kako ona objašnjava, ovo nije posledica uzimanja štetnih supstanci, nego onoga što joj se već dešavalo u prošlosti. “Ovo je prilično rutinski/dešavalo mi se ranije par puta jer imam tonu alergija. U zavisnosti od njihove jačine, nekad zapadnem u stanje šoka”; priča ona. “Međutim, Jules je bila uz mene, a lekari su bili sjajni pa sam evo već kući, sve je OK.”

Za Ninu je stvarno sreća što uvek ima nekog uz sebe, jer očigledno ne može u potpunosti da predvidi kad će joj se pojaviti problem s alergijama. Ona je već pričala o prijateljstvu sa Juliom za magazin People gde je izjavila kako se oseća kao da je poznaje već čitav život i da su po karakteru veoma slične. “Obe smo blesave, volimo da se smejemo, volimo da se igramo sa našim psima, družimo se i gledamo filmove, kao i da izlazimo zajedno. Jednostavno nam je lepo kad smo zajedno”, otkrila je Nina. Njoj svakako treba oslonac nakon što je nedavno raskinula sa dečkom.

Pročitajte još  Najbolje obučene zvezde na AMA: Sel i Ari predvode listu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Nina Dobrev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.