I očigledno joj nije žao: Nina Dobrev raskinula sa dečkom!

Svaka osoba na svoj način reaguje na raskid – neko ne može da se reši uspomena koje je stvorio sa tom osobom, neko nije siguran da li će se vratiti toj osobi, a Nina Dobrev očigledno ne spada ni u jednu od ove dve kategorije, jer ona je nedavno raskinula sa svojim dečkom, ali oseća se sjajno!

Nekoliko izvora potvrdilo je za E! News da je Nina odlučila da prekine svoju vezu sa scenaristom Grantom Mellonom, s kojim je provela nešto manje od godinu dana! “Nina ga već mesec dana nije vodila sa sobom ni na jedan događaj, sjajno se zabavljala sa svojim društvom, ali bez njega. Nini je super, a ni njeni prijatelji uopšte nisu pričali sa Grantom jako dugo” ispričao je izvor.

Drugi izvor dodaje i da je njihov raskid prošao tiho, bez većih problema, a čini se da Nina ne pati – ona je pre Granta imala nešto kraću romansu sa Glenom Powellom, s kojim je prekinula kontakt zbog toga što nikako nisu mogli da uklope svoje rasporede da se viđaju.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Nina Dobrev

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Počinje novo glasanje: Koga želiš da Ryan nacrta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.