Nova runda glasanja počinje: Biraj koga želiš da Ryan nacrta!

1960994_259886260861007_1123566023_o

Naš mladi umetnik i saradnik Ryan već crta za vas Jorgea Blanca kojeg ste izabrali kao pobednika naše prve ankete a dok je on zauzet time, vi već sad možete početi s glasanjem za njegov naredni rad!

I ovog puta možeš glasati za pet zvezda a ako pogrešiš, ostavili smo mogućnost da glasaš ponovo. Takođe, u komentarima nam možeš ostaviti i predlog koga još vredi dodati na listu narednog puta. Nakon što glasanje bude završeno, za 14 dana Ryan će završiti crtež a vi ćete moći da ga preuzmete u visokoj rezoluciji i odštampate poster… A možda ga i dobijete na još jednom mestu 😉

Glasanje traje do ponedeljka 5. oktobra a možeš glasati za ukupno pet predloga!

Autor: Famoza.net
Foto: Ryan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  American Music Awards 2017: Potpuna dominacija Bruna Marsa, velike pobede i za Biebsa, Shawna Mendesa i Nialla Horana!

13 thoughts on “Nova runda glasanja počinje: Biraj koga želiš da Ryan nacrta!

  1. JAO!!!!!!!!!!!!! MNOGO VAM HVALA ZA RYDEL I ROSSA!!!!!! Nisam opet ocekivala Rossa,ali Rydel jos manje,bas ste me iznenadili!!!! Ona je moja miljenica,hvala mnogo!!!!! Hvala do neba,i volim vas do svemira!!!

    P.S.Iako sigurno neko od njih dvoje nece pobediti,jako sam srecna sto ih se setili <3 <3 <3

  2. Drago mi je što ste ponovo stavili Lodo i što ste se setili Sare Jo*.*

    Predlozi: Mechi Lambre,Diego Dominguez,Alba Rico,Cande Molfese i ostali iz Violette:)

    I Britney Spears molim vas:)

  3. Mnogo volimo Victoriu Justice,molim vas da pišete o njoj ima nov film.A sledeće godine snima album pa će možda na turneju…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.