I još mnogo iznenađenja: Ariana Grande deli nakit i druge vredne poklone na svojoj turneji!

Ariana Grande je svojom “Sweetener” svetskom turnejom zagarantovala sebi titulu jedne od najvećih pop zvezda današnjice, jer ova velika i čuvena turneja već je uspela da zaradi preko 100 miliona dolara! Ipak, Ari ne dozvoljava da je slava ponese, pa je prema svojim fanovima i dalje kao brižna majka i čak im na ovoj turneji deli poklone koji su jako vredni!

Arina turneja je, zapravo, sada započela božićnu sezonu, pa je osim poklona pevačica počela i da izvodi čuvene božićne numere, i to sa sve preslatkim kostimima koji se uklapaju u temu – Arin album iz 2015. godine “Christmas & Chill” ponovo je na vrhu top lista, kao da je sada izašao, a do Božića ima više od mesec dana!

Ari je i vrlo velikodušna dok izvodi božićne pesme, jer njen tim dobija ulogu Deda Mraza koji će Arianatore darivati vrlo vrednim sitnicama poput poklon kartica Visa ili Starbucks u vrednostima od sto dolara, a neki srećnici dobili su i original Tiffany minđuše i drugi nakit! Svaka sitnica je takođe i potpisana od strane same Ari – za njen budžet ovo su sitnice, ali smo sigurni da je za fanove ovo ceo svet!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza music chart #33

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “I još mnogo iznenađenja: Ariana Grande deli nakit i druge vredne poklone na svojoj turneji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.