Nina Dobrev naletela na Paula Wesleya: Ko je ovaj čovek?

Prošlo je više od godinu dana od završetka “Vampirskih dnevnika”, ali to ne znači da su zvezde serije prestale da se viđaju. Doduše, možda su počeli malo da zaboravljaju ko je ko, sudeći po novoj fotki Nine Dobrev sa Paulom Wesleyem!

Nina i Paul su slučajno naleteli jedno na drugo u Njujorku u četvrtak a ona je napravila selfi i u komentaru napisala, “Izvinite gospodine, izgledate mi poznato. Osećam se kao da sam Vas srela ranije. Možda u prošlom životu?”, napisala je ona, napravivši šalu od svega! Nešto kasnije, ona je objavila i sliku u koloru, na svom Insta Storyju.

Nina je odličnim odnosima i sa Ianom Somerhalderom sa kojim je dugo bila u vezi, pa je čak bila viđena i na večeri sa njim i njegovom suprugom Nikki Reed. Kako se ove godine završava “The Originals”, možda postoji mala nada da ih vidimo ponovo zajedno u poslednjoj epizodi ove serije.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Nina Dobrev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza istražuje: Vraća li se Nina Dobrev u "Vampirske dnevnike"?

One thought on “Nina Dobrev naletela na Paula Wesleya: Ko je ovaj čovek?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.