“Nikad ga nisu voleli”: Dove bila prinuđena da ostavi Ryana!

14540390_1686260805024188_7736193611515035648_n

Razlaz Dove Cameron i Ryana McCartana naučio nas je da izgleda da ne postoji neraskidiva veza a jedino što smo saznali upravo od Ryana jeste da je Dove bila ta koja je povukla nogu jer nije bila zadovoljna kako su se stvari odvijale.

Kako prenosi E! News koji ipak nije nepouzdan kao Radar Online, Hollywood Life ili Life & Style, Dove je popustila pod pritiskom svoje okoline jer baš niko nije voleo Ryana! “Niko od njenih bliskih prijatelja nije ga mirisao kao ni njihovu vezu… Svi su osećali da je on nju samo koristi za sopstvenu promociju”, priča jedan izvor.

Dok Dove mudro ćuti, Ryan se zahvalio svima na podršci a aktivan je i na Instagramu gde je prestao da prati Dove i ljude iz njenog okruženja a oboje su promenili i svoje Instagram potpise i to još pre nego što je objavljeno da nisu više zajedno.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Đurđicin kviz: Proveri svoje znanje o Liv Rooney iz serije "Liv and Maddie"!

4 thoughts on ““Nikad ga nisu voleli”: Dove bila prinuđena da ostavi Ryana!

  1. O moj Boze, neee! Sta ce biti sa The Girl and the Dreamcatcher? 🙁 Bili su tako divnii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.