Čija je pesma? Pomračenje sunca donelo novu dramu između Dove Cameron i Ryan McCartana!

U ponedeljak se iznad Amerike moglo posmatrati skoro potpuno pomračenje sunca a televizija ABC je tokom prenosa ovog događaja koristila pesmu “Glowing in the Dark” koju su snimili i objavili The Girl and the Dreamcatcher, odnosno Dove i Ryan. Međutim, njih dvoje različito tumače to čija je pesma!

Prva se oglasila Dove rečima, “Definitivno nikad nisam mislila da će se moja pesma koristiti kao tema za fenomen koji se dešava jednom u životu”, tvitovala je ona. Međutim, Ryan joj je praktično odgovorio nešto kasnije rečima, “Toliko sam zahvalan što je ABC koristio našu pesmu u čast tako velikog događaja”.

Nakon toga, Dovein fandom obrušio se na Ryana bez razloga, tvrdivši da to nije njegova pesma iako ju je on definitivno snimio sa Dove! Ryana je to pogodilo pa je na takve kritike odgovorio sa, “Možete da se pretvarate da ne postojim ali svakako ću biti plaćen”. Pod ovim Ryan podrazumeva da će biti isplaćen za korišćenje ove pesme, baš kao i Dove. I ovaj događaj nam govori kakvi su odnosi Dove i Ryana. Dok bi ona najradije da zauvek izbriše njihov zajednički život, Ryan još uvek pati zbog raskida!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Napokon se sreću: Ariana Grande i Dove Cameron objavile zajednički selfi!

3 thoughts on “Čija je pesma? Pomračenje sunca donelo novu dramu između Dove Cameron i Ryan McCartana!

  1. Bas mi je zao sto su u tako losim odnosima?
    Pre su mi bili jedan od omiljenih parova parova…
    I GITD je predobra pesma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.