Ryan jako pati što ga je Dove ostavila: Voleću je do smrti!

mccartan-cameron-800

Ryan McCartan tuguje jer je njegova sad već bivša verenica Dove Cameron odlučila da više ne bude s njim ali on istovremeno mora da ostane u javnosti jer trenutno promoviše svoj film, “The Rocky Horror Picture Show”.

Upitan kako se oseća nakon što je njihova veridba okončana, Ryan nije krio da on nije želeo kraj. “Ja sam dobro. Voleću je do smrti. Mnogo je tu ljubavi. Znate, ona je napravila odluku koju, jer je volim, moram da poštujem.” Sebastian Yatra

“Ona je bila tu za mene kad sam snimao ovaj film – tad smo bili zajedno pa se nadam da ona oseća ovu energiju sad, jer se sve dešava. Evo nas!” Dove i dalje ne želi da priča o svemu pa ostaju samo nagađanja medija da njena porodica a ni prijatelji nikad nisu voleli Ryana i da su joj konstantno poručivali da ga ostavi.

Autor: Famoza.net

Danas 15. oktobra na famoza.net možete osvojiti jedan “Tini” CD Martine Stoessel. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Tini između 12 i 18h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Tini CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Novi broj časopisa Hej je u prodaji!

7 thoughts on “Ryan jako pati što ga je Dove ostavila: Voleću je do smrti!

  1. Ja nju ne kapiram.Ajde da se nisu verili,pa da ga ostavi,ali ovako bas je ispala glupa.

  2. Mnogo mi je zao Ryana, ali iskreno ni ja ga nisam nesto narocito volela
    Jedino kao Digija 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.