Dove Cameron presrećna nakon što je upoznala Lanu Del Rey: Udala sam se za nju, izvinjenje za mog momka!

Mnogo zvezde često i foliraju da vole neke druge slavne ličnosti kako bi od toga imali neku ličnu korist ali Dove Cameron je bila zaista, zaista srećna što je imala priliku da upozna osobu koju zaista smatra svojim idolom – Lanu Del Rey!

Susret se desio sasvim slučajno pa Dove kaže da uopšte nije bila emotivno spremna. “To je bila baš velika stvar za mene”, priča ona za Young Hollywood. “Nikad nisam nervozna kad pričam sa drugim ljudima”, objašnjava ona. “Ja imam osećaj da sam rođena kao njena obožavateljka. Pa moj prvi meda se zove Lana Del Rey. Mnogo je volim, toliko da je to nepristojno.” Dove objašnjava i kako je došlo do susreta.

“Došla sam na tu zabavu sa osobom sa kojom radim na novoj muzici a ona je bila u publici – kao svaka normalna osoba. Međutim, ona je prelepa i venčala bih se sa njom, to je suština priče. To je zvanično, udala sam se za nju, izvinjenje mom dečku!” priča ona kroz smeh.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dove i Ryan savetuje: Šta raditi a šta ne raditi na Dan zaljubljenih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.