Slatka osveta: Miley planira da večeras izvređa Taylor i Nicki?

miley-cyrus-on-jimmy-fallon-ftr

Miley Cyrus noćas će voditi izuzetno popularni komični šou Saturday Night Live a niko i ne sumnja da će ona u njemu sigurno zbijati šale na računa Taylor Swift i Nicki Minaj s kojima baš i nije u najboljim odnosima!

“Jedna od šala biće ‘Miley Cyrus šou’ gde će ona pričati o svojim sukobima”, tvrdi jedan insajder za Hollywoodlife.com i dodaje “Ceo skeč se još uvek piše a Miley neće glumiti samu sebe.” Navodno, Nicki Minaj će pratiti šta se dešava i spremna je da reaguje ukoliko se Miley drzne da je napadne. “Nicki će sigurno gledati emisiju i osluškivaće šta Miley priča. Ako je ona napadne, znaće kako da joj odgovori!” Hollywoodlife ne pokazuje se kao pouzdan izvor informacija ali znajući Miley, teško da Nicki Minaj neće biti meta!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  MTV EMA nominacije: Dominacija Taylor Swift, okršaj Beliebera, Arianatora i Swiftieja u izboru za naj fandom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.