Nicki Minaj na prevaspitavanju u Beloj kući nakon gluposti izrečenih o vakcini!

Nicki Minaj izazvala je mnogo pažnje zahvaljujući svojim antivakserskim stavovima koji nemaju baš nikakvo uporište u nauci. Kako ona sad ističe, stigao joj je pozivi iz Bele kuće gde će ona razgovarati sa vrhunskim stručnjacima koji će pokušati da je ubede da su njeni stavovi krajnje primitivni i da je u njenom interesu da se vakciniše.

“Mislim da je to korak u pravom smeru, tako da ću otići”, kaže Nicki. “Ja ću se obući u roze kao u filmu ‘Pravna plavuša’, tako da znaju da sam ozbiljna”, kaže ona, valjda se šaleći. “Postavljajuću pitanja u ime ljudi koje ismevaju samo zato što se ponašaju ljudski.”

Interesantno, Nicki kaže i da je nakon svojih izjava Twitter počeo da joj pravi probleme, ali iz kompanije su to odmah demantovali i rekli da na bilo koji način nisu ograničili njen profil. U međuvremenu, javio se i vodeći američki stručnjak za zarazne bolesti Dr. Anthony Fauci koji je po ko zna koji put mora da ponovi kako vakcine protiv korona virusa ne utiču na plodnost muškaraca i žena. On ističe i da nije ljut na Nicki, ali da bi voleo da ona malo više razmisli pre nego što krene da širi priče za koje nema dokaz.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Nicki Minaj

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Iznenađena Nicki Minaj se obratila Ari i Sel: Vas dve ste prikrivene divljakuše! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.