Lisa i Lena slave punoletstvo: Ne želimo da napustimo roditelje!

Lisa i Lena danas slave punoletstvo, i to je bio razlog da one urade jedan od prilično retkih intervjua, prenosi Tag24. Iako su već veoma uspešne i mogu sebi mnogo toga da priušte, LeLi ističu da ni ne razmišljaju o tome da napuste svoj voljeni Štutgart niti da prestanu da žive sa svojim roditeljima!

“Srećna sam, ali polako shvatam da je odgovornost biti punoletan”, kaže Lisa a Lena dodaje, “Ne plašim se punoletstva.” Obe devojke kažu da obožavaju Štutgart pa da misle da u ovom gradu imaju sve uslove koji su im potrebni, kao i da ne vide razlog zbog čega bi napustili svoje roditelje i počele da žive same.

Najveća promena koju su devojke uradile u poslednje vreme jeste njihov povratak na TikTok, iako su ga ranije obrisala i rekle da su prerasle tu platformu. Devojke su međutim sad već vratile milione fanova, i mnogi veruju da one ponovo mogu biti najveće zvezde ove društvene mreže! Ipak, one naglašavaju da su se vratile iz više razloga, ali da niti jedan od njih nema veze sa novcem!

“Nedostajalo nam je nešto u prethodnih godinu dana, pre svega kreativnost”, kaže Lisa. “Ovo je naš razlog za povratak, a ne novac, rekordi ili novi pratioci”, dodaje Lena. “Najveći je kompliment kad neko kaže da smo ih naterali na smeh. Drugi TikTokeri nam nisu konkurencija. Nije sve u životu takmičenje. Treba se zabavljati”. Kad je reč o planovima za budućnost, devojke su odavno izrazile želju da izgrade glumačke karijere, ali tu stvari za sad idu veoma sporo. Sa druge strane, pružaju im se mnoge druge prilike, pa su se one bezbroj puta okušale kao voditeljke, a u prethodnom periodu učestvovale su i u brojnim akcijama vezanim za edukaciju mladih. Zbog toga, Lisa i Lena ostaju sjajni uzori i znamo da se to neće promeniti!

Pročitajte još  Milion pregleda za pola dana: Lisa i Lena upoznale Sofiu Carson, odmah snimile video za Musical.ly!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.