Neće se lako izvući: Kendall i Kylie se izvinile zbog majice sa likovima muzičkih legendi ali ipak će biti tužene!

Kendall i Kylie Jenner napravile su pravi skandal kad su iskoristile slike legendarnih muzičara poput Tupaca ili Notorious B.I.G. i bespravno ih stavile na svoju liniju majica. Iako su majice u međuvremenu povučee a devojke su se izvinile, porodica i predstavnici repera Notorious B.I.H. poslaće im tužbu ovih dana!

Kendall i Kylie izdale su saopštenje u kojem kažu da će posle svega naučiti nešto i da im je veoma žao ali to izvinjenje nije prihvaćeno. “Cenimo to što su se izvinile i povukle iz prodaje nešto što je protivzakonito ali ovo nije kraj”, poručuju predstavnici repera koji je preminuo pre tačno 20 godina.

Gotovo je nemoguće da Kylie i Kendall nisu znale da ne smeju da koriste imena i slike drugih zvezda bez posebne dozvole jer i same maksimalno štite svoje brendove. Isto tako je nejasno zbog čega su mislile da će ovako nešto proći nekažnjeno. Sestre Kardashian i Jenner imale su dosta sličnih problema i u prošlosti ali nekako su uvek uspevale da se iz svega izvuku bez velike štete.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šta vam se više dopada? Kendall i Kylie zamalo dobile imena Juliet i Kelly!

5 thoughts on “Neće se lako izvući: Kendall i Kylie se izvinile zbog majice sa likovima muzičkih legendi ali ipak će biti tužene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.