Kylie i Kendall ponovo optužene da bezobzirno kradu!

Potpuno je jasno da su zvezde često na meti raznih loših ljudi koji pokušavaju da im po svaku cenu izbiju novac iz džepa. Međutim, čini se da je familija Kardashian Jenner mnogo češće na meti od drugih, a ovog puta ponovo su u centru pažnje Kylie i Kendall Jenner, zbog svog zajedničkog projekta.

Naime, Kendal i Kylie imaju svoju liniju donjeg veša, a kako piše TMZ sad ih tuži kompanija Klauber Bros Ic koja tvrdi da ima dokaze da su sestre od njih “maznule dizajn”. Kako se navodi, oni su prvi krenuli da retre cvetni retro dizajn, što su Kendall i Kylie bezočno prekopirale, ne pokušavajući to ni da sakriju. Oni navode da su svoj dizajn zaštitili zakonom, što znači da druge kompanije smeju da ga koriste, ali samo kad prethodno zatraže dozvolu i plate licencu.

Dok se u ovakvim slučajevima često traži da optuženi plate kaznu, ova kompanija ide korak dalje pa kaže da će od suda tražiti da Kendall i Kylie svaki zarađeni dolar predaju njima. Devojke za sad nisu reagovale, a to verovatno neće ni raditi još neko vreme, jer sud prvo treba da utvrdi da li optužnica deluje uverljivo. Tek ako suđenje bude zakazano, kreću problemi. Čini se da devojke nisu ništa naučile, jer su 2017. već imala pravi pakao pošto su na svoje majice stavljale lik pokojnog repera Notorious BIG, na šta takođe namju nikva prava. Ipak, one su se tad izvukle prilično bezbolno, s obzirom da su uklonile sporne majice iz prodaje. Ovog puta stvari deluju komplikovanije, ali uvek postoji mogućnost da one sve reše vansudskom nagodbom. Možda bi one trebalo i da se pozabave svojim timovima dizajnera, jer sumnjamo da su baš Kendall i Kylie same sele i smislile da ukradu nečije vlasništvo, pošto je njihov zadatak više da daju odobrenje da li je nešto dovoljno dobro ili ne da bi se našlo u prodaji.

Pročitajte još  Bratsko provodadžisanje: Joe Jonas želi da smuva Nicka s Kendall Jenner!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.