Kendall Jenner: Maltretirala sam Kylie!

Kylie Jenner i Kendall Jenner danas imaju odličan sestrinski odnos, ali stvari nisu bile takve u prošlosti. Kako Kendall ističe, ona je na Kylie često ispoljavala frustracije jer se osećala ljubomornom i usamljenom.

Govoreći za jednu radio stanicu, starija Jennerka kaže da je Kylie proživljavala pakao zbog nje. “Bila sam zla prema njoj i njenim drugaricama… Samo zato što je ona imala prijatelje, super im je bilo a ja sam bila sama samcijata”, priča manekenka. Tu priču potvrđuje njihova zajednička prijateljica Jordyn Woods. “Jedna od priča je da kad bismo se Kylie i ja vozile u njenim kolima i pitali je koju je to pesmu pustila, ona nam nikad ne bi rekla.”

Sazrevanje je ipak učinilo da se Kendall pokaje i sad kaže da uživa u tome što svoje uspehe može da podeli sa drugima. “Vi ste bili tu za sve. Hoću da kažem, blagosloveni smo jer ne mogu svi da žive ovako. Mi sve radimo zajedno i to je nešto prelepo, nešto što ne smete uzeti zdravo za gotovo. Ovo je nešto vrlo retko i svi mi smo jako srećni”, konstatuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Preskupo: Kylie Jenner napadnuta zbog prodaje polovne Hermes Birkin torbe!

2 thoughts on “Kendall Jenner: Maltretirala sam Kylie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.