“Teško” detinjstvo Kylie i Kendall: Mama nas je primoravala na manikir!

Za razliku od obične dece, Kendall i Kylie Jenner rođene su u bogatoj porodici pa nikad nisu morale da peru sudove, usisavaju ili čak iznose smeće. Ipak, one veruju da njihovo detinjstvo nije bilo lako jer su na svakih nedelju dana morale na manikir!

“Mama nas je terala na manikir”, priča Kendall. “Neko bi dolazio kod nas svake nedelje”, dodaje ona i kaže da je filozofija njihove mame bila da bi u suprotnom njih dve delovale veoma neuredno. “Ja sam to mrzela jer mi je oduzimalo vreme za igranje”, kaže Kylie.

Kylie međutim ističe da do danas nije odustala od te rutine pa i dalje angažuje nekog da je posećuje jednom nedeljno i radi joj manikir. Sa druge strane, Kendall kaže da je skromnija pa da se sređuje isključivo kad ima neko snimanje. Da li sestre imaju malo iskrivljenu sliku o tome kako izgleda običan život?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kendall, Zendaya, Bethany Mota, Shawn Mendes: Ovo su najuticajniji tinejdžeri sveta!

2 thoughts on ““Teško” detinjstvo Kylie i Kendall: Mama nas je primoravala na manikir!

  1. Baš im je bilo teško. Ne znaju ni kako je obavljati obične kućne poslove, a tek kako je kada neka deca moraju da rade ko zna šta sve da bi došli do malo novca i posle je njima užasno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.