Prenos je noćas: Justin igra na NBA All-Star vikendu, očekujemo spektakl!

Praznik za Beliebere! Ne znamo koliko članova fandoma voli košarku i NBA ligu ali znamo da će svaki Belieber koji drži do sebe uživati gledajući u direktnom prenosu svoj Jusa dok igra na najvećoj košarkaškoj manifestaciji na svetu!

Naime, ovog vikenda u Njujorku je All-Star vikend gde će snage odmeriti najbolji košarkaši severnoameričke NBA lige a jedan od mečeva odigraće i slavne zvezde. Kako je sad saopšteno, ubedljivo najveća zvezda, odnosno igrač na terenu biće Justin Bieber! Stariji Belieberi dobro znaju da je Jus već igrao na ovom takmičenju davne 2011. godine kad je dobio i trofej za najbolje igrača.

Utakmica se inače igra igra u subotu od 1 ujutru po našem vremenu a direktnog prenosa za naš region ipak neće biti iako televizija Sport Klub ima pravo na celokupan NBA All-Star vikend.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Biebs i Sel na psihoterapiji, ona besna što se on video sa Hailey Baldwin!

4 thoughts on “Prenos je noćas: Justin igra na NBA All-Star vikendu, očekujemo spektakl!

  1. Bio je super 2011 godine. Nadam se da će i sada biti odličan kao i 2011. 😚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.