Kylie Jenner izbegava medije do rođenja deteta, dečko je u međuvremenu vara?

Trudimo se da izbegavamo baš svakakve priče o Kylie Jenner ali danas nam stižu informacije od pouzdanog portala časopisa People koji tvrdi da Kylie nikad neće ni objaviti da je trudna već će se oglasiti tek kad dobije dete!

“Ona želi da nestane, bude daleko od očiju javnosti i fokusira se na svoje zdravlje i sreću”, priča jedan izvor blizak famliji. “Kylie neće javno da priča o trudnoći sve dok ne rodi dete. Neće se pojavljivati na javnim događajima i želi pola godine da odmara.” Isti izvor potvrđuje da je za Kylie bio organizovan “baby shower” (ceremonija darivanja buduće mame i deteta) i to na brzinu, u roku od samo pet dana.

Malo manje pouzdane informacije govore da Kylien dečko Travis Scott koristi njenu trudnoću da bi se viđao sa drugm devojkama. “Travis je vara sa jednom devojkom koju je upoznao na snimanju svog spota. Traje to već neko vreme a on priča da je voli”, priča jedan insajder i dodaje da njega Kylie više ni ne interesuje.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pametnija od Kendall: Kylie Jenner najlakše pada karantin!

One thought on “Kylie Jenner izbegava medije do rođenja deteta, dečko je u međuvremenu vara?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.