Nastavljaju punom parom: Little Mix snimaju novi album!


Nakon „Glory Days“ turneje koja je trajala 75 dana bilo je u potpunosti očekivano da devojke Little Mixa malo predahnu, a umesto toga saznajemo da one rade na svom petom albumu!

Pevačica i tekstopisac Raye potvrdila je da Little Mix definitivno sprema novi album za ovu godinu i istakla je kako smatra da muzičkoj industriji treba još ženskih bendova. Devojke sarađuju sa Raye, novom članicom benda i njhova popularnost je sve veća, dok je „Glory Days“ njihov najuspešniji album do sada.

Fanovi su bili razočarani što njihove ljubimice nisu nominovane u kategoriji za najbolju grupu na Brit dodeli nagrada, međutim to nije bilo izvodljivo zato što su devojke svoj četvrti album predstavile u 2016. godini. Jade Thirlwall ističe da nominacija nije toliko važna kada pogledaju prodaju albuma koja ide i više nego dobro!

Perrie Edwards nastavlja da objavljuje svoje provokativne slike na Instagramu koje se ne dopadaju velikom delu fanova. Ona je provela Božić sa porodicom i dečkom Alek Oklaide-Chamberlainom i to po prvi put, pa je povodom toga istakla da je to upravo ono što je želela.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Little Mix

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Veče u suzama: Poludeli gost tukao Leigh-Anne Pinnock u restoranu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.