Little Mix pokreću svoj talent šou, žele da pobede X Factor!

Little Mix uskoro će imati svoj talent šou na televiziji BBC, a takve vesti veoma će pogoditi njihovog nekadašnjeg mentora Simona Cowella, jer to predstavlja udar na njegov X Factor koji je već na klimavim nogama. Devojke ga ipak neće štedeti, jer sam njih već neko vreme nemaju dobar odnos.

“X Factor se sve manje gleda prethodnih godina, a ovo ga može ubiti”, tvrdi jedan izvor. “Televiziji je potrebno novo pevačko takmičenje da osveži stvari, a s obzirom da su Little Mix uključene, ovo bi moglo biti to. Devojke će biti mentorke mladima i pomoći će im da stvore uspešne karijere.”

Prošlog novembra, Simon Cowell odlučio je da otkaže ugovor sa Little Mix, a nakon sukoba sa njihovim menadžmentom. To je veliki gubitak za Simona, jer su Little Mix ubedljivo najuspešnije od svih pobednica X Factora.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pravo niotkuda: Little Mix objavile datume nove turneje, prva šansa za koncert u Beogradu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.