Presrećne i prezahvalne fandomu: Little Mix prvi put na prvom mestu!

cyh4vnixeaad8vj

Iako su već godinama najuspešnija ženska grupa iz Velike Britanije, Little Mix do sad nisu znale kako je to biti na prvom mestu kad je reč o prodaji albuma. Ipak, “Glory Days” sve je promenio!

Kako se i predviđalo, one ne samo da su imale najprodavaniji album ove nedelje već su pritom i oborile sopstveni rekord! Album je naime prodat u čak 96.000 primeraka što je najbrže prodavani album u prvoj nedelji za jednu žensku grupu još od 1997. godine kad su Spice Girls prodale tačno duplo više primeraka svog albuma “Spice World”!

Sem toga, “Glory Days” je drugi najbrže prodavani album ove godine, odmah iza legendarnog Davida Bowieja koji je preminuo pre nekoliko meseci. Devojke su naravno veoma zahvalne pa su ostavile poruku, “Četiri albuma smo uradile a vi ste nam doneli naš prvi album na prvom mestu. Vaše reakcije na album su prokleto neverovatne! Uvek to kažemo ali stvarno ste najbolji fandom na svetu, volimo vas do Meseca i nazad!”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Izjava Leigh-Anne Pinnock o rasizmu je veoma opasna!

8 thoughts on “Presrećne i prezahvalne fandomu: Little Mix prvi put na prvom mestu!

  1. TOLIKO SAM PONOSNA NA NJIH!Zasluzile su ovo,zasluzile su da svet vidi sta sve one mogu!Totalno su mi promenile zivot i obozavam ih!Bravo devojke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.