Napreduje: Do kog stadijuma je Camila Cabello stigla snimajući novi album?

Camila Cabello je uključena u celokupan proces snimanja i pisanja pesama za njen drugi album koji je već neko vreme u pripremi, a poznavajući Camilu kao emotivnu i zaljubljenu osobu punu života i sreće u ovom stadijumu, pretpostavljamo da će ovaj album biti dosta veseliji od njenog prvog albuma, koji je takođe dao sjajne vesele hitove poput „Havane“!

Cam od svojih fanova na društvenim mrežama ne krije ništa, pa je rado podelila sa njima kada je proces snimanja albuma počeo, i zato će ih uvek rado obavestiti i kako taj proces napreduje, kao što je to uradila sada na Instagramu! „Trenutno sam u fazi snimanja albuma u kojoj već vidim život u slikama i bojama koje osećam kao priče i estetiku pesama – to je najbolji deo i zato volim da snimam albume“ napisala je Cam.

„Jako mi je važno da stvorim čitav svet u svojoj glavi. Važno mi je da album ispadne tako kako ga ja u glavi vidim, toliko da se ponekad bojim. Toliko puno truda ulažem u sve ovo da će ispasti jako intenzivno i iskreno i pomalo me to i plaši“ zaključuje Camila – čini se da pevačica apsolutno daje svoje srce ovom radu!

Autor: Famoza.net

Foto: Intagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #215 - Glasajte za sve omiljene pesme!

One thought on “Napreduje: Do kog stadijuma je Camila Cabello stigla snimajući novi album?

  1. Jako sam uzbuđena zbog onog što ćemo dobiti od Camile, i nadam se da će to biti uskoro❤✨

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.