Camila Cabello proslavila veliki uspeh „Havane“ objavivši novu verziju spota!

Nakon pravog spota za „Havanu“ koji je bio pravi mini-film, Camila je sa svojim fanovima podelila „vertikalan“ video za istu pesmu!

Naime, „vertikalni“ spotovi od skoro su ušli u modu a takav smo imali i sa Selenom Gomez, Marshmellom i pesmom „Wolves“ – Camila sledi njihov primer i snima opušteniji video za svoj veliki hit koji je preuzeo ulogu vodećeg singla sa njenog albuma „The Hurting. The Healing. The Loving“! Ovakvi videi ne zahtevaju mnogo truda a fanovima su dragi jer mogu da vide svoje idole u opuštenijoj varijanti.

Treba pomenuti i da se „Havana“ već dve nedelje ne skida sa prvog mesta britanske top liste a da je do druge pozicije stigla na Billboardovoj listi – čini se da Camila nimalo nije pogrešila kada se odvojila od Fifth Harmonyja jer njena solo karijera ovih dana prosto cveta!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Shawn Mendes i Camila Cabello izgleda da ponovo snimaju zajedno!

3 thoughts on “Camila Cabello proslavila veliki uspeh „Havane“ objavivši novu verziju spota!

  1. Super sto je objavila jos jedan spot ali bi meni lično bilo bolje da je umesto toga snimila spot za neku drugu pesmu,koja trenutno nema video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.