Napravila prvi korak: Lily Collins zapratila Nialla Horana na Instagramu nakon njegove izjave o njoj!

Niall je fin i stidljiv momak ali Lily očigledno nije takva! Mlada glumica je čula njegovu izjavu u kojoj je rekao da bi voleo da ima devojku poput nje a ona je odmah pokazala interesovanje.

Naime, Niall je u intervjuu na jednoj radio stanici bio upitan koja dama bi bila njegova devojka iz snova, na šta je on odgovorio „Lily Collins“ a ubrzo ga je ova lepotica zapratila na Instagramu! Oštro oko fanova je primetilo i da je ona lajkovala mnoge njegove fotografije na nalogu i odmah su krenuli komentari poput „Možete li vas dvoje da nam priznate da ste već zajedno ili da ćete uskoro biti?“

Niall je nedavno izjavio da je suviše zauzet za ljubavnu vezu jer je vreme da radi na svojoj solo karijeri koja još bolje ide nakon izlaska „Slow Hands“, a ranije su ga mediji povezivali sa Selenom Gomez, Ellie Goulding, Demi Lovato i drugim. Za Lily se sumnjalo da je u vezi sa svojim bivšim školskim prijateljem ali ni oni nisu viđeni zajedno nedeljama – da li će se nešto između nje i Nialla desiti?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lily Collins, Niall Horan

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Niall Horan ne dozvoljava Louisu Tomlinsonu da potcenjuje sebe: 1D bi pukao bez njega!

2 thoughts on “Napravila prvi korak: Lily Collins zapratila Nialla Horana na Instagramu nakon njegove izjave o njoj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.