To je podrška ekipe: Arianini prijatelji masovno nose „No Tears Left To Cry“ majice na Instagramu!

Nova pesma Ariane Grande bez sumnje će nositi naziv „No Tears Left To Cry“, a ove glasine sada potvrđuje i veliki tim oko nje koji je nosio majicu sa ovim natpisom!

Ovih dana ste na Instagram Storyjima mogli videti veliki broj poznatih sa sivom majicom na kojoj piše „No Tears Left To Cry“ obrnutim slovima – ovim činom oni su ispromovisali prvi singl Ariane Grande zakazan za 27. april! Matt Bennett s kojim je Ari sarađivala na „Victoriousu“ uradio je isto, a u takvoj majici slikali su se i Arianin fotograf Alfredo Flores, plesač Scott Nicholson i mnogi drugi.

Iako nije potvrđeno da li je „No Tears Left To Cry“ pesma ili čak naziv celog albuma, Ariana je sama potvrdila da nešto sa ovim nazivom postoji, a javnost je ipak ubeđena da je to sigurno naziv prvog singla koji slušamo 27. aprila, dok su Arianini postovi na Instagramu prelavljeni su emodžijima suza. Ostaje da čekamo još nešto više od deset dana da saznamo o čemu se tačno radi!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Konačno: Nova era Ariane Grande počinje 27. aprila!

4 thoughts on “To je podrška ekipe: Arianini prijatelji masovno nose „No Tears Left To Cry“ majice na Instagramu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.