Nakon toliko vremena: Tini iznenadila fandom novim vlogom na YouTube kanalu!

Možete li da poverujete? Nakon nešto više od godinu dana Tini Stoessel se vratila na svoj YouTube kanal novim vlogom sa aktuelne “Quiero Volver” turneje u kom nam je tradicionalno pokazala kako su protekle pripreme za nastup u Čileu koji je održan 23. juna u Movistar areni pred hiljadama Tinista, a ovaj video je bio još jedan od načina na koji se zahvalila svom fandomu na neizmernoj podršci sve ovo vreme!

U videu možemo videti Tini kako se sprema za nastup zajedno sa prijateljicama i koleginicama Cami i Greeicy, dalje intervjue, a nisu izostali ni kadrovi fandoma i samog nastupa. Mi možemo dodati da smo primetili da je Tini ostala potpuno ista osoba u odnosu kada smo poslednji put imali priliku da je vidimo u nekom vlogu, a sigurni smo da je fandom i više nego zadovoljan novim vlogom na pevačicinom kanalu.

Neki Tinisti iz našeg regiona su ovaj povod iskoristili da Tini ostave brojne poruke u komentarima ispod videa od kojih su neke i zapažene, a da li je ovo Martinin definitivan povratak i na YouTube, moraćemo da sačekamo da bismo saznali!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Novi singl Tini Stoessel drugi u svetu!

One thought on “Nakon toliko vremena: Tini iznenadila fandom novim vlogom na YouTube kanalu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.