Little Mix zainteresovane za saradnju sa BTS!

Fanovi su imali priliku da, u intervjuu koje su dale za KIIS radio, pitaju Little Mix razne stvari koje su oduvek želeli da znaju. Devojke su vrlo rado odgovarale na sva pitanja, a kako se ispostavilo, fanovi žude da ih vide u saradnji sa poznatim bojbendom BTS!

“Da li ste ikada razmišljali o LM/BTS nastupu? Ne mogu da prestanem da razmišljam o dens rutini i kako bi brutalan taj nastup bio”, pročitala je Jade tvit jednog fana. Devojke su se uglas složile da bi saradnja sa BTS-om bila odlična i da su one zaista voljne da to urade.

“Prosto mislim da bi to bio najveći nastup ikad jer oni prave velike nastupe i mi pravimo velike nastupe”, kaže Perrie.

“Ovo mora da se desi ljudi”, Leigh-Anne zaključuje.

Devojke su takođe priznale da obožavaju da stalkuju fanove na Instagramu, Perrie kaže da je toliko zaluđena da zaista pregleda sve što njeni fanovi postavljaju. Leigh-Anne dodaje da su fan profili jako korisni i samim devojkama jer se uvek dočepaju slika sa eventova i koncerata i pre njih samih, pa kad god im trebaju određene slike samo prelistaju fan stranice i brzo nađu ono što im treba. Tako da, fanovi LM se mogu nazvati pravim srećnicima, jer njihov rad očigledno ne promiče devojkama 🙂

Pročitajte još  Najprodavaniji albumi u Britaniji u 2015: Little Mix tiražnije od One Directiona, Biebs na petom mestu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

One thought on “Little Mix zainteresovane za saradnju sa BTS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.