Little Mix zainteresovane za saradnju sa BTS!

Fanovi su imali priliku da, u intervjuu koje su dale za KIIS radio, pitaju Little Mix razne stvari koje su oduvek želeli da znaju. Devojke su vrlo rado odgovarale na sva pitanja, a kako se ispostavilo, fanovi žude da ih vide u saradnji sa poznatim bojbendom BTS!

“Da li ste ikada razmišljali o LM/BTS nastupu? Ne mogu da prestanem da razmišljam o dens rutini i kako bi brutalan taj nastup bio”, pročitala je Jade tvit jednog fana. Devojke su se uglas složile da bi saradnja sa BTS-om bila odlična i da su one zaista voljne da to urade.

“Prosto mislim da bi to bio najveći nastup ikad jer oni prave velike nastupe i mi pravimo velike nastupe”, kaže Perrie.

“Ovo mora da se desi ljudi”, Leigh-Anne zaključuje.

Devojke su takođe priznale da obožavaju da stalkuju fanove na Instagramu, Perrie kaže da je toliko zaluđena da zaista pregleda sve što njeni fanovi postavljaju. Leigh-Anne dodaje da su fan profili jako korisni i samim devojkama jer se uvek dočepaju slika sa eventova i koncerata i pre njih samih, pa kad god im trebaju određene slike samo prelistaju fan stranice i brzo nađu ono što im treba. Tako da, fanovi LM se mogu nazvati pravim srećnicima, jer njihov rad očigledno ne promiče devojkama 🙂

Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Ovo su nominacije za najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Bila je tu od samog početka rada portala, međutim zbog drugih obaveza napravila je dužu pauzu, da bi se napokon vratila tri godine kasnije. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

One thought on “Little Mix zainteresovane za saradnju sa BTS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.