“Nadamo se da se vidimo uskoro”: Marcus i Martinus snimili video zahvalnosti za MMere u Srbiji!

Marcus i Martinus su nešto zaista posebno! Iako se naša Famoza ekipa bavim mladim zvezdama još od 2010. godine, nikad nismo videli da su neke od njih na ovaj način izrazile svoju zahvalnost fandomu na tome što su bili ugošćeni!

Od našeg prijatelja organizatora dobili smo video koji su momci snimili, a u kome kažu, “Hej Srbijo, mi smo Marcus i Martinus, hoćemo da kažemo da nam je bilo jako zabavno na ‘Moments’ turneji i nadamo se da ćemo vas videti uskoro”. Mislimo da možemo samo da zamišljamo koliko će ovo obradovati deo fandoma koji je bio u Beogradu!

Naravno, očekujemo da su momci napravili i sličan video za Zagreb pa i njega uskoro očekujemo! Poenta svega je da je momcima bilo jako lepo kod nas u gostima i da žele da se vrate, ali to će se desiti tek kad se malo odmore, snime novi album i budu spremni za novu turneju. Do tad, znate da ćemo probati da ostanemo u kontaktu sa njima i povremeno uradimo poneki intervju!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marcus i Martinus o svom prvom meču na Norway Cupu: Bili smo nervozni, ali mislim da smo igrali dobro! (video)

3 thoughts on ““Nadamo se da se vidimo uskoro”: Marcus i Martinus snimili video zahvalnosti za MMere u Srbiji!

  1. Oni su vidim prezahvalni što smo ih ugostili i što su vidjeli drugčiju kulturu… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.