Komedija “Neće moći ove noći” u sredu ima premijeru u Srbiji a Taramount i Famoza vas vode tamo!

U bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u sredu 18. aprila od 20h premijerno će se prikazati fantastična komedija “Neće moći ove noći”. Karte za premijernu projekciju su u prodaji! Ako ste željni dobrog provoda i smeha do suza, požurite da nabavite najbolje ulaznice.

Kada troje roditelja otkriju plan njihovih ćerki o gubljenju nevinosti na maturi, organizovaće jednovečernju tajnu operaciju kako bi zaustavili klince u njihovim namerama. Lesli Men (“Osveta na ženski način”), Ike Barinholc (“Loše komšije”, “Odred otpisanih”) i Džon Sina (“Haos u najavi”, “Sestre”) glume u filmu “Neće moći ove noći”, rediteljskom debiju za Kej Kenon (scenaristkinje filmova “Pitch Perfect”).

Popularni WWE rvač Džon Sina, koji je sve poznatiji po svojim ulogama u komedijama, pričao je o akcionim scenama kroz osmeh: “Bukvalno sam se zaleteo u momke kao Halk i oni su poleteli na sve strane. Bacanje ljudi je nešto u čemu sam najbolji”.

Od četvrtka 19. aprila fantastična komedija “Neće moći ove noći” prikazivaće se na redovnom repertoaru sledećih bioskopa: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Big Beograd, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Fontana, Arena Novi Sad, CineStar Novi Sad, Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Vilin Grad Niš, Kvart Kraljevo, Eurocinema Subotica, Art bioskop Aleksandar Lifka Subotica, Ekran Sombor, Art Užice, Kulturni Centar Jagodina, LM Šabac, Kulturni Centar Gornji Milanovac, UK Centar za kulturu Valjevo, Cineplexx Priština, Kino ABC Priština, DokuFest Prizren, Cineplexx Mne Delta City Podgorica, Cadmus Cineplex Budva i Cinema 213 Nikšić.

Ukoliko želite da prisustvujete srpskoj premijeri, dobre vesti su da delimo tri puta po dve karte za projekciju koja je u sredu, 18. aprila u 20h u bioskopu Cineplexx Ušće u Beogadu! Ukoliko želite karte, prijavite se u komentaru a mi ćemo se javiti dobitnicima već večeras posle 21h!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.